Metoda de vindecare a cancerului

"VINDECAREA CANCERULUI

Vă recomand să citiţi o poveste adevărată despre curaj şi triumf, cartea "Cum am învins cancerul prin tratament natural", autori Eydie Mae şi Chris Loeffler, Editura ELIT. Din această carte sunt extrase şi informaţiile prezentate mai jos.

Terapia cu grâu încolţit şi regimul pe bază de "hrană vie".

Schimbarea modului de a mânca necesită o voinţă puternică şi nu trebuie să subapreciem puterea obişnuinţei. Dacă vrei să trăieşti trebuie să ai voinţa de a-ţi schimba stilul de viaţă!

În acest regim cu "hrană vie", uneori sunt necesare zile întregi pentru ca organismul să se obişnuiască cu schimbarea mâncării. Lucrul vital este odihn, cât mai multă în această perioadă, pentru a da corpului şansa să se cureţe de toxinele care sunt înmagazinate în celule sau în ţesutul adipos, acumulările de-o viaţă, în urma mâncării greşite, sau altor abuzuri ale corpului. Acomodarea durează cam 3 săptămâni.

Dieta de dezintoxicare şi tratare a cancerului
1. Se recomandă un regim de 3 zile de lichide pentru curăţare şi pentru eliminarea materiilor toxice.
2. Se recomandă curăţarea colonului în timpul acestor 3 zile, cea mai eficientă metodă fiind clisma.
3. Se foloseste alternativ, din 2 în 2 ore, rejuvelac şi suc din fructe la alegere , cantitatea de 1 litru. NU se bea apă.
4. Pe perioada tratamentului, care poate dura minim 3 saptămâni, se recomandă câte 2 implanturi cu suc de grâu încolţit pe zi. Prima clismă şi primul implant în jurul orei 9,30 dimineaţa. Două ore mai târziu al doilea implant. Implanturile cu grâu încolţit sunt făcute pentru a accelera curăţarea şi procesul de întinerire. Prin implanturile de grâu încolţit, clorofila şi acidul absizic sunt absorbite direct în sistem şi o mai mare cantitate poate fi suportată de corp, dând rezultate rapide de curăţire. Se înţelege prin implant de grâu încolţit procesul de clisma cu suc din iarbă (muguri) de grâu încolţit (care se recoltează când grâul ajunge la 15 cm înălţime).

Program:
7:00 60 grame suc de grâu încolţit şi un pahar de Rejuvelac
7:30 Exerciţii fizice uşoare
9:00 Suc de fructe crude, orice cantitate
9:30 Clismă şi implant de grâu încolţit
11:00 60 grame suc de grâu încolţit şi un pahar de Rejuvelac
13:00 Suc de fructe crude, orice cantitate
15:00 60 grame suc de grâu încolţit şi un pahar de Rejuvelac
17:00 Suc de fructe crude, orice cantitate
19:00 60 grame suc de grâu încolţit şi un pahar de Rejuvelac
21:00 Culcarea

Cum se prepară Rejuvelacul?
O ceaşcă de grâu de primăvară, trei căni de apă. Înmuiaţi pentru 24 de ore, apoi turnaţi apa într-un alt vas. Mai adăugaţi încă 3 ceşti din acelaşi grâu, în dimineaţa următoare. Repetaţi de la 3 la 6 zile. Apoi începeţi iar cu grâu proaspăt. Beţi cam un sfert sau mai mult în fiecare zi. aceasta este o băutură fermentată deosebită, bogată în enzime, fără alcool. Se recomandă ca grâul fermentat în apă să fie ţinut la o temperatură de 68-77 de grade pentru a accelera acţiunea enzimelor.

Cum se cultivă grâul încolţit?
Grâul încolţit nu are nevoie de soare pentru a creşte bine, ci doar de puţin soare dimineaţa şi puţin după-amiaza. Cel mai bine creşte în întineric perfect.

Acidul anscizic din grâul încolţit este cel care face posibilă reversibilitatea creşterii tumorilor.

Tăviţele sunt de 45x60x2,5 cm.

La bază este pus un strat umed de muşchi de pădure, gros cam de 1 cm.

Pe deasupra se pune pământul ( se recomandă să conţină râme). Apoi acesta se netezeşte şi se întinde.

De jur împrejurul tăviţei se face un şanţ. Această operaţiune se face pentru a permite mişcarea liberă a apei, în aşa fel încât să nu se aciduleze pământul. Apoi pământul este udat cu măsură şi nu saturat cu apă, astfel ca seminţele de grâu să se poată înmuia timp de 12 ore . Seminţele sunt foate puţin acoperite.

Seminţele înmuiate sunt puse pe deasupra, fiecare bob se atinge de celălalt, ca straturile unei îngheţate; nu permiteţi ca vreun bob săî cadă în traseele făcute, pentru că în felul acesta, va muicegăi şi va râncezi şi va striga întreaga tăviţă. Stratul cu seminţe de grâu este acoperit cu 6-8 foi de grosimea unui ziar, umezite. Întindeţi-le cu foarte mare atenţie pe deasupra seminţelor, apoi împachetaţi întreaga tăviţă cu tot cu hârtie, într-un plastic negru sau folie. Strângeţi bine plasticul sub tăviţă pentru a nu permite umezelii să iasă. Puneţi-o într-un loc întunecos pentru a creşte. În aproximativ 2 zile, dacă este cald, sau 3 zile, dacă este mai rece, plasticul începe să se ridice şi picături de apă se vor forma pe interiorul lui. Mugurii de grâu împing ziarul în sus odată cu plasticul. Acum şi ziarul şi plasticul sunt îndepărtate. Mugurii vor fi albi de 1 cm înălţime. Acum sunt gata să fie puşi la fereastră unde este nevoie să fie udaţi o dată pe zi, cu o stropitoare. Nu îi saturţi.

Când grîul este înalt de 15 cm este gata pentru prima tăiere. Apoi e se prmite să crească pentru a doua tăiere, exact ca în cazul unui fermier care scoate 2 recolte. S etaie de la bază, cât mai de jos.

Cum se prepară sucul de grâu încolţit?

Se taie iarba de grâu de la rădăcină când este de 4-15 cm înălţime. Apoi se toacă înainte de a se băga la mixer.Sucul de grâu încolţit poate vindeca cancerul, numai dacă treceţi definitiv pe regim vegetarian bazat pe crudităţi sau dieta cu "hrană vie".

Programul unei persoane bolnave de cancer ( valabil şi pentru prevenire...)

7:00 220 gr Rejuvelac
7:30 Exerciţii fizice uşoare
8:00 Micul dejun: pepeni, suc de fructe sau de legume, dar combinate, grâu înmuiat în lapte de soia, cereale
12:00 Masa de prânz: salată verde
18:00 Masa de seară: fructe combinate, ceai verde

Pentru detalii vă puteţi informa pe alte situri disponibile pe internet."

Sursa: evangheliapenet.ro

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu